במופע, מבית פניני-המוזיקה, ישתתפו רקדנים מקצועיים והזמרת אליזט, ילידת ברזיל
"קרנבל ברזילאי – מסע מוזיקלי אל ברזיל", בהפקת פניני-המוזיקה, הוא מופע שכולו מקצבים ברזילאיים מרקידים, עם להקת רקדנים והזמרת אליזט, ילידת ברזיל.
בתוכנית להיטי בוסה-נובה, סמבה, פוהו, שוטי ועוד מגוון ממקצבי הקרנבל העליזים.
אליזט, זמרת, מלחינה וכותבת, מייצגת את המיטב של התרבות והנשמה של ברזיל – השילוב שאינו ניתן להפרדה בין עצב ושמחה. במופע זה היא מגישה להיטים ברזילאיים לצד שירים שכתבה בעצמה.
אליזט, שעלתה לארץ ב-1991, יוצרת מוזיקה מקורית ששורשיה במקצבים הברזילאיים שעליהם גדלה בילדותה, משולבים בחוויותיה כאן בישראל, עם השפעות מוזיקליות מהארץ ומהעולם.
ככותבת, מלחינה ומבצעת, אליזט משתפת פעולה עם אמנים רבים בארץ ובחו"ל. היא כתבה שני שירים לפסקול הסרט הישראלי "הבועה", וכמה משיריה נכללו באוספים שיצאו בדיסקים ברחבי העולם.
אליזט הוציאה עד היום ארבעה אלבומים של מוזיקה מקורית: "לוארי קפה" (2004), "געגוע" (2006), אלבום הרמיקסים Elisete – Remixes (2007) והאלבום האקוסטי "הצבעים שלי" (2009).
המופע יתקיים על גג עזריאלי, באוויר הפתוח, על רקע התפאורה האורבנית הנשקפת מהמגדל ומול הצמתים המרכזיים של המטרופולין התל-אביבי.

אליזט ולהקתה (יח"צ)
המופע יתקיים ביום שישי, 02 באוקטובר 2015, ב-20:30, באמפיתיאטרון עזריאלי. כרטיס: 120 שקל. לפרטים: 02-5356954.
לרכישת כרטיסים