|
|
 |
כתבה |
 |
|
|
|
|
מאת: מערכת הבמה
|
רויטל חכמוב ביצירות שופן וגרשווין |
|
|
הפסנתרנית רויטל חכמוב תגיש רסיטל מיצירות גרשווין ושופן ב- 5 בפברואר (שבת) , ב- 20:30, במוזיאון תל-אביב לאמנות. בתכנית הקונצרט: שופן – בלדות מס` 1,3,4 וסקרצו מס` 2, גרשווין – רפסודיה בכחול, שישה שירים.
רויטל חכמוב
ילידת ישראל. שייכת לצמרת הפסנתרנים הישראלים בארץ ובעולם. חזרה לא מכבר מסיור קונצרטים בברלין כסולנית עם הסימפונית של ברלין, מספרד כסולנית עם הסולנים של זלצבורג ומירדן, שם נגנה במסגרת הפרויקט "נשים עושות שלום".
ניגנה בעת האחרונה תחת שרביטם של מנצחים ידועי שם כמו זובין מהטה, סרג`יו קומיסיונה, אמיל סימון, מקסים שוסטקוביץ,ליאור שמבדל, מנדי רודן ודן אטינגר.
חכמוב מרבה בנגינת מוזיקה קאמרית עם החשובים באמני ישראל ובחו"ל ודיסק שהקליטה עם הכנר מקסים ונגרוב בחברת טלדק זכה ל"בחירת העורך" של "גרמופון" ולתואר דיסק מומלץ באתר הדיסקים של "אמאזון".
בנוסף לרפרטואר הקלאסי אוהבת רויטל לנגן יצירות של מלחינים ישראליים, רבות מהן נכתבו והוקדשו לה ובין היתר ביצעה ביצועי בכורה עולמיים של 5 קונצ`רטי לפסנתר ותזמורת.
מחיר כרטיס לקונצרט: 95 ש"ח.
הנחות לזכאים. להזמנות: 03-6077020
16/01/2005
:תאריך יצירה
|
|
|