|
|
 |
כתבה |
 |
|
|
|
|
מאת: מערכת הבמה
|
"המכה אסתר" באור עקיבא |
|
|
היכל התרבות אור עקיבא יארח לכבוד הפורים את תזמורת הבמה הישראלית לקונצרט-קרקס מוזיקלי ברוח החג – "המכה אסתר".
המופע מספר את סיפורם של אסתר, מנהלת שתלטנית של קרקס מוזיקלי נודד, בעלה "אומן הרשע" - להטוטן מפורסם וטוב לב, ובניהם מרדכי, מוכשר כמו שד אך מעולם לא הצליח לסיים בית ספר יסודי, ו"החש בראש", ליצן הסובל תדיר ממיחושים בראשו.
בתכנית המופע יבוצעו היצירות הבאות: ליאונרד ברנשטיין – "אמריקה" מתוך "סיפור הפרברים", יוהאן סבסטיאן באך – AIR מתוך סוויטה מס` 3 לתזמורת, ריצ`רד רוג`רס – "דו-רה-מי" מתוך "צלילי המוזיקה", ארם חצ`טוריאן – "מחול החרבות", אדית פיאף – La vie En Rose, מרס – Pump Up The Volume.
את המופע כתבו שלומי מושקוביץ ורוני פורת. פורת גם ינצח על התזמורת וישחק לצד שאר השחקנים: עמנואל חנון, רוני פורת, רוסטי וורהורסט ושי אלמגור. בהשתתפות נגנים אורחים.
המופע יתקיים ב- 23 במרץ,ד`, ב- 17:30 בהיכל התרבות אור עקיבא. לפרטים נוספים
18/03/2005
:תאריך יצירה
|
|
|