לרגל חגיגות ה-70, הקומדיה הבינלאומית חוזרת לבמות בכיכובה של המצחיקה מכולן
השלאגר מכה שנית
לרגל חגיגות 70 שנה למדינת ישראל, הקומדיה הבינלאומית "אמי הגנרלית" מאת אלי שגיא חוזרת לבמות בכיכובה ציפי שביט.
אמא, דאגנית, חרדתית, אמיצה, בקיצור... אין כמו אמא, מגיעה עד ליחידה הצבאית שבחרמון, להביא לבנה החייל אוכל ביתי.
סגן גבי נבוך ומבולבל מהתזמון הגרוע של אמו, מפקיד אותה אצל הש"ג אזולאי, שבהמשך יקלל את הרגע שהופקד לשמור על אמו "הלא מזיקה" של סגן גבי. אך מה שנראה כמו התחלה של יום רגיל, הופך במהרה ליום מלא בטעויות.
האם משתלטת על כל היחידה, מלמדת את המזכירה הצבאית שמאוהבת בבנה, על נשיות ויופי, חושדת שבעלה בוגד בה ועל הדרך מספיקה להסתבך עם אנשי האו"ם ונקלעת בטעות אל קו האויב.
ההצגה "אמי הגנרלית" הייתה שלאגר ענק בשנות השבעים והופיעה למעלה מאלף פעמים ברחבי הארץ (בכיכובה של גאולה נוני).
בהמשך להצלחה המסחררת, הופק גם סרט הקולנוע "אמי הגנרלית" בכיכובה של גילה אלמגור.
ההצלחה עברה גם לחו"ל, ו"אמי הגנרלית" הופקה ב-15 ארצות ברחבי העולם - באירופה, דרום אמריקה וארה"ב - ועד היום נחשבת לאחת מהצגות הבידור המצליחות בכל הזמנים.

אמי הגנרלית, צילום: אילן בשור
בימוי: רוני מנדלסון. משתתפים: ציפי שביט, פולי רשף, עודד מנסטר, טלי בן יוסף, סער בן יוסף, מאיר טולדנו. מפיקים: ציפי מייזלר בשיתוף מאור מימון.
ההצגה תתקיים ב-2 ביוני 2018 ב-21:30 בגני תקווה, ב-7 ביוני ב-21:00 בבית העם רחובות, ב-9 ביוני 2018 ב-21:30 וב-6 ביולי ב-22:00 בתיאטרון היהלום ברמת גן ובהמשך ברחבי הארץ.
לרכישת כרטיסים