הסינפונייטה באר שבע מציגה הצצה משעשעת אל מאחורי הקלעים של עולם האופרה
דיוות באור הזרקורים
הסינפונייטה הישראלית באר שבע מציגה את "הדיוות" - מופע סטנד אפ אופראי שכולו הצצה משעשעת ומרתקת אל מאחורי הקלעים של עולם האופרה.
זהו מופע וירטואוזי מבריק וסוחף על עולמן של הדיוות הגדולות, בניצוחו וניהולו המוזיקלי של דוד זבה, בבימוי שירית לי וייס ובהשתתפות זמרות הסופרן קרן הדר והילה בג'יו.
המופע עוסק בכל מה שקורה מאחורי הקלעים של עולם האופרה בעולם – ההתרגשות, אור הזרקורים והבמה הנוצצת אל מול אחורי הקלעים המלחיצים וחיי היום יום האפורים, הביקורות, התחרות בין קולגות והאודישנים הגורליים.

קרן הדר, צילום: דניאל צ'ציק
כל נושא בחיים היומיומיים של הדיוות משולב בדיאלוגים וקטעים מוזיקליים
המופע יתקיים במוצאי שבת, 22 בדצמבר 2018 בשעה 20:30 במשכן לאמנויות הבמה באר-שבע. מחיר כרטיס: 150 ₪, מחיר כרטיס לאזרח ותיק: 125 ₪, מחיר כרטיס לסטודנט: 60 ₪, כניסה חינם על בסיס מקום פנוי: לחיילים/ות בשירות חובה עם הצגת תעודת חוגר בלבד. להזמנת כרטיסים: 08-6266422
רכישת כרטיסים