בואו לחגוג בשידור חי את החג הלאומי הצרפתי ב-14 ביולי בעמוד הפייסבוק של המכון הצרפתי בישראל
חופש, שוויון ואחווה
שגרירות צרפת והמכון הצרפתי בישראל שמחים להזמינכן/ם לחגוג יחדיו את חגיגות יום הבסטיליה, וזאת למרות המצב התברואתי.
בתכנית: הופעה של זמרת הג'אז הצרפתיה-ישראלית דבורה בנאסולי, מופע של תלמידי בית הספר למחול מסלול וקונצרט של הזמר מיכאל ושמרית גריילסאמר שצולם מגג המכון הצרפתי בישראל ושישודר בשידור חי בפייסבוק ב-14 ביולי משעה 21:00.
החג הלאומי הצרפתי מעלה על נס את ערכי החופש, השוויון והאחווה. והשנה, מחווה מיוחדת לאמנים ולאנשי המקצוע מתחום התרבות שנפגעו קשה ממשבר נגיף הקורונה. זמרים, מוזיקאים, רקדנים, טכנאים, מעצבי תאורה, יהיו נוכחים כולם באירוע ויעלו את המופע המקוון הזה ויזכירו לכולן/ם את המקום החיוני וההכרחי של התרבות בחיינו.
בפתח האירוע יישאו דברים שגריר צרפת בישראל, מר אריק דנון, וראש העיר תל אביב-יפו, מר רון חולדאי.
תמונת יחסי ציבור
על האמנים:
דבורה בנאסולי
זמרת ג'אז בעלת קול צלול ויוצא דופן, אקספרסיבית ומוכשרת ששרה בפסטיבלים בינלאומיים ידועים – פסטיבל הג'אז בטנג'יר, פסטיבל הג'אז בברזיל או פסטיבל אביניון. מאז 2012 היא שרה בישראל במופע "אישה שרה את הבלוז" ו"דבורה שרה ברברה"

דבורה בנאסולי, צילום: Francois Pfeiffer
בית הספר לריקוד מסלול בתל אביב-יפו
בית ספר מקצועי לרקדנים בגילאי 18 עד 21. זוהרו חוצה את גבולות ישראל בזכות שיתופי פעולה עם להקות ריקוד ברחבי העולם. מדי שנה, סטודנטים במסלול מציעים למעלה ארבעים מופעים של הפקות ישראליות מקומיות או מהרפרטואר הבינלאומי. בצרפת בית הספר משתף פעולה עם להקת G.U.I.D) Groupe Urbain d´Intervention Dans?e) של אנז'לין פרלז'קאז'.
מיכאל ושמרית גריילסאמר
המוזיקה של מיכאל ושמרית גריילסאמר משלבת השפעות קלטיות ומקצבים של ג'אז, רגאיי ומוזיקה עממית.

שמרית גריילסאמר, צילום: רונן גולדמן
חגיגות יום הבסטיליה יתקיימו בשידור חי בפייסבוק ב-14 ביולי 2020 משעה 21:00, הגישה חופשית. לעמוד הפייסבוק