|
|
 |
מכון ויצמן למדע |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
משתתפים: ד"ר נעמי זיו, הגר מילר-אלמוג, השף בועז צאירי |
|
|
|
|
הציבור הרחב מוזמן לערב תרבות מדע מהנה הכולל הרצאה על המדע אשר בבסיס תהליכי ההכנה של מוצרי הטופו, הבטים תזונתיים של צריכת סויה טופו ופיטואסטרוגנים וכן הדגמה וטעימות של מוצרי הטופו.
הערב יכלול הרצאות, הדגמה וטעימות
המציגים: ד"ר נעמי זיו, ד"ר לכימיה וביואינפורמטיקה, כותבת ומרצה על הכימיה של הבישול וכותבת את הבלוג "מדע בצלחת"
הגר מילר-אלמוג, דיאטנית קלינית, שירותי בריאות כללית, מחוז תל אביב יפו
שף בועז צאירי, M.A., מייסד מסעדת "סאקורה" וטופו מאסטר
*שימו לב - לא ניתן לשלם ולהירשם בערב האירוע! יש להירשם מראש באתר או דרך משרד הרישום.
לפרטים נוספים והרשמה
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|