|
|
 |
הבימה |
 |
|
|
|
|
|
הרפתקאות דוד אריה והמכשפה חמתותה |
|
|
|
|
|
|
מאת: ינץ לוי דרמטורגיה: שחר פנקס בימוי: רועי שגב מוזיקה ועיבודים: טל בלכרוביץ`, דידי שחר ניהול מוזיקלי: טל בלרכוביץ` |
שחקניות: טל מוסרי, דניאל סבג, נתי רביץ, נדיר אלדד, מתן שביט , הילה סורג`ון, אורי הוכמן, פיני קידרון, רוני סתיו, עמית זיתון , אוראל איזקיל, דניאל חסין |
|
|
|
|
דוד אריה מבקר את שני אחייניו, צפריר וינון, מדי יום רביעי ומספר להם הרפתקאות. צפריר מאמין להרפתקאות הללו בכל לבו. הוא אפילו בטוח שהוא ראה בבית ספר את עורביקו העורב המדבר, שדוד אריה פגש באחת מהרפתקאותיו. הבעיה היא שהילדים בבית ספר אומרים לצפריר שהוא שקרן ממציאן, ואבא שלו אומר שהוא כבר ילד גדול ולא אמור להאמין להרפתקאות של דוד אריה.
כשדוד אריה מגיע, צפריר מודיע לו שהוא לא מוכן לשמוע יותר הרפתקאות, ובכל זאת דוד אריה מצליח לעורר את סקרנותם של שני אחייניו כשהוא מספר להם שהוא פגש ילד שדומה לצפריר כמו אח תאום. איפה? בקיסרות יַנוּקְוָואי שבה אסור לבכות, אסור לצחוק, אסור לשחק או להשתעשע, לרקוד או לשיר.
מה דוד אריה עשה כשהוא נעצר בינוקוואי באשמת בכי? ולאן בעצם נעלמו כל הילדים בקיסרות? ומה קרה לדוד אריה ולבן הקיסר צפרירובו כשהם יצאו יחד לנצח את המכשפה חמתותה? והאם הם יצליחו להשיב את כל הילדים הביתה?
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|