|
|
 |
הצגות שונות |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בימוי: יונתן בלומנפלד תפאורה ותלבושות: אלונה רודנב תנועה: טל קון עיצוב תאורה: מרטין עדין ליווי אמנותי: יפתח ליבוביץ` מאת: מיכל לוסי גטרפיין ויונתן בלומנפלד |
משתתפים: מיכל לוסי גורפיין, גל ברק, אתי וקנין־סובר |
|
|
|
|
קומדיה מוסיקלית על חלום וקצת מציאות
לוסי, תלמידת משחק צעירה וחוצפנית, שחולמת לשנות את פני התיאטרון בישראל, מגיעה לבכורה של הצגה, ומתאהבת מהקהל בבועז לוי, שחקן מפורסם ומבוגר.
על אף אזהרות מסע רבות, היא בוחרת לקפוץ ראש למערכת יחסים, בה היא מגלה שפערי הדורות ביניהם הם רק קצה הקרחון.
היא נכנסת להיריון מבועז, ששנים מתראיין על חלומו הגדול ביותר להפוך להורה, ומוצאת את עצמה יוצאת למסע מתיש ומשעשע, במטרה לעבור הפלה ברפואה הציבורית של מדינת ישראל.
במהלך היצירה היא מתייעצת עם המתקשרת שלה על העתיד לבוא, קוראת תיגר על הכלבה של בועז, שמזהירה אותה מפניו, ובעיקר מורדת במציאות ומנסה להיאחז בפנטזיה בכל מחיר.
סיפור על בדידות, אהבה, דמויות אב וחלומות.
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|