 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
א |
ב |
ג |
ד |
ה |
ו |
ש |
|
| | |
| | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | | | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | | | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | | | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | | | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
תמונע (תיאטרון) |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
משתתפים: ניר גרנות , רן זמיר , אריאל נוביק , אסף סלומון , עומר עציון , דורון פרימו , מרינה שויף |
|
|
|
|
קומדיה פסיכולוגית על היחסים שבין אדם לנפשו, בין אדם לגופו, להגיון ולאגו. קומדיה על יחסי מין לא מוצלחים והרבה זיבולים על כדורסל.
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
תגובת גולשים (11 תגובות) | | | | הוסף תגובה לכל התגובות | | 11. באמת חבל שלא - אבל אתם מצויינים !
 | |  | | באמת חבל שלא בא, יכול היה להיות דובדבן שבקצפת - אבל על כל מקרה אתם מצויינים !
הוסף תגובה | |  | |  |
| 10. בהתחלה חשבתי שזו הצגה על המשורר נפשי
 | |  | | בהתחלה חשבתי שזו הצגה על המשורר יחזקאל נפשי.
החקנים הצעירים מצויינים.
חבל שנפשי לא בא והפתיע.
מזל טוב (-:
הוסף תגובה | |  | |  |
| 9. הצגה מעולה
 | |  | | מצטרפת לכל המחמאות. הצגה מקורית, מבריקה, אינטיליגנטית. יש בה הומור, אמירה עמוקה, נוכחות נפלאה של כל שחקן וקשר זורם בין כולם. לכל חיבור, נגיעה ודיבור ביניהם יש משמעות כל כך חזקה כי הרי אלה החלקים בתוכנו שמדברים, מתחברים, ונלחמים. אני, לעומת הכותבת המאוכזבת לפניי, שתיתי יין והברמן דווקא היה נחמד.
הצגה מומלצת לכל מי שמוכן להיכנס ראש בראש במה שקורה אצלו בפנים - חיבורים ומלחמות ושוב...
נ.ב. יש פה כמה כותבים שצריכים לקשור את האגו מאחורי הספה, לשחרר את הנפש ולהחזיר לחיים את הלב...
הוסף תגובה | |  | |  |
| 8. מצטערת
 | |  | | לבי לבי לכוונות ולתוצאה. המערכה הראשונה היתה מעניינת ומשעשעת. הרעיון עצמו אינו מקורי, הוא מזכיר את הסדרה "בראש של הרמן", שגם בה התחולל מאבק בין מרכיבי מוחו של האדם. השחקנים היו טובים מאוד בעיניי, רעננים ומצחיקים וההגשה שלהם היתה משוחררת לחלוטין מדרמטיזציית יתר. ובכל זאת, הכל נמשך והתארך יתר על המידה, היתה תחושה של פרובקטיביות מיותרת, בעיקר מצד "הנפש", הסיום היה מפוטפט ואיטי, והרעיון עצמו החל להימאס לגמרי בסצינות האחרונות. ועוד הערה: מה הפרסום המטעה על כוס יין? לא כוס ולא נעליים, סתם ברמן מתחמק שהזכיר לי עוד מקרים בהם נתקלתי לאחרונה - של תרמית שיווקית עזת פנים.
הוסף תגובה | |  | |  |
| 7. נו שוין
 | |  | | ובכן ... על מה ההתלהבות, אפשר לחשוב שהשחקנים עצמם נכנסו לפורום ושיבחו את עצמם. הצגה מלאת הגיגים של גיל ההתבגרות , משחק אנמי של רן זמיר ואריאל נוביק (+ ערום מיותר ולא אסתטי) "משחק" בלתי נסבל בסגנון ישרוטל של קרן נחום. עומר עציון , ניר גרנות, ודורון פרימו מצילים בקושי במשחק טוב וחי. לסיכום שויין- אפשר בהחלט לוותר
הוסף תגובה | |  | |  |
צופה מאוכזב , (02/08/2004) |
| 6. אני ונפשי ארוע תיאטרוני
 | |  | | בית צבי הוא חממת שחקנים שפלטה לשוק בשנים האחרונות לא מעט שחקנים צעירים ומבטיחים כגון ליאור אשכנזי, גל זייד, חני פירסטנברג, אמיר קריאף והתגלית המרעננת איתי טיראן. ביום שישי שעבר הפצירה בי מכרה ללכת עימה להצגת חדשה " אני ונפשי" של בוגרי בית צבי גם השחקנים וגם גור קורן המחזאי /במאי הצעיר. אבל איליה וקוץ בה ההצגה מתקיימת בתאטרון תמונע. רק המחשבה על המתקן בו פועל תאטרון תמונע עוררה את הרמאטיזם הישן והטוב ברגלי הימנית. אבל מכרה זו מכרה ובשביל הידידות גם רגלי הימנית תסבול כשעה ומחצה במתקן המפוקפק הזה. התישבתי. למזלי הגדול כל המושבים "הראויים" היו תפוסים ובמאי ההצגה בעצמו הביא לידידתי ולי כסאות פלסטיק נוחים מאין כמוהם.
המחזה מספר על סוחול (רן זמיר המפליא בדמיונו לזהר ארגוב זצ"ל), אנטי גיבור אורבני החי בדירתו עם נפשו, גופו, ההגיון והאגו שלו, כולם מגולמים ע"י שחקנים כמובן. אבל לא על התוכן אני רוצה להרחיב, ולא רק בגלל שאין הרבה עלילה במובן המקובל במחוזותינו, אלא על הסגנון:
הישיבה במתקן הרעוע ברחוב שוונצינו הפכה לסוג של הפלגה בתוך אולפן טלוויזיה. לרגע יכולתי להישבע שאני רואה שוב את שלמה בראבא וגידי גוב באופני הרצליה המאוחדים של שנות השמונים. על התוכניה כתוב "קומדיה פסיכולוגית" ואני אומר זהו סיטקום במלוא מובן המילה, עם פאנצ'ים כל כמה שניות כמקובל בז'אנר שמקובל כנמוך בתיאטרון הישראלי ולמה בעצם? אולי כי אף אחד לא יודע לעשות את זה כראוי? ציפי פינס, הנה מה שתמיד חיפשת: גם ישראלי, גם רלוונטי וגם מצחיק. מצחיק מאד ציפי. כנראה התלמידים שלימדת באמת למדו יותר מדבר או שניים.
קרן נחום המגלמת את נפשו של סוחול מרגשת ומפליאה באנרגטיות שלא נגמרת. ניר גרנות נכנס לשתי סצנות (בסצנת מוכר הרגשות הבלתי נשכחת) שונות ומגוונות. אסף סולומון, המשחק את הגוף ממלא בגופו את הבמה וסוחט פעם אחר פעם צחוקים בלתי נשלטים מהקהל. דורון פרימו קורן מאינטיליגנציה בתפקיד ההגיון ומצחיק באשר הוא. והוא מוכשר. עומר עציון בתפקיד האגו בנה דמות אמינה ומשכנעת של מאצ'ו פגיע ונלעג, השחקן הצעיר הזה יודע להצחיק ויודע לרגש ולפעמים הוא עושה את שניהם בו זמנית. אריאל נוביק היפה משחקת את מושא חלומותיו של סוחול ונכנסת אל תוך הלב וסוחול עצמו - רן זמיר שסוחב את ההצגה על כתפיו הצנומות שמצמרר את הקהל בסצנה האחרונה וצריך למצוא את עצמו בבית המשוגעים שיצר קורן עושה עבודה משובחת למרות שפתח את ההצגה מהוסס קצת.
בהצגה של הבמאי גור קורן כבר ביקרתי בתקופת לימודיו בבית צבי (הדרמה ההזויה - "שרון סמו רוצח" ) לא התלהבתי בזמנו, אר הפעם הגיש קורן לצופים מוצר מהוקצע,מצחיק ומרומם נפש,אמיתי ומרגש. עלה והצלח גור.
בתקווה שאתבדה. גרי בילו מנהל בית צבי מתכוון להכניס בין כותלי בית סיפרו את התופעה הנלוזה המכונה:"ריאליטי טי.וי." מר בילו ידידי, בוגריך יצרו טלוויזיה ברחוב שוונצינו ויותר אמיתי מזה לא תמצא בשום מקום.
ובקשר לראמטיזם: אחרי אמבטיה חמה
הוסף תגובה | |  | |  |
בן עמי שתיימגוד , (02/06/2004) |
| 5. חזק ואמץ
 | |  | | גם אני הייתי בשישי, הצגה מקורית ומיוחדת, משחק מצויין של כל השחקנים, אנסמבל נפלא!
תיקון טעות של המערכת- מרינה שוייף לא משתתפת בהצגה, אלה קרן נחום- שחקנית צעירה ומבטיחה...
ממליצה לרוץ לראות!
הוסף תגובה | |  | |  |
| 4. חוויה!!!
 | |  | | רעיון נהדר!!!
הצגה מצויינת של כל השחקנים!!!
עלו והצליחו!!!
הוסף תגובה | |  | |  |
| 3. יופי של חוויה
 | |  | | יופי של ראיון, חכם ומצחיק.
התלהבות ומשחק מרשים של חברה צעירים.
"הגוף" (אסף סלומון) וה"אגו" (עומר עציון) מצויינים.
הצגה מומלצת מכל הלב, באמת חוויה אמיתית.
הוסף תגובה | |  | |  |
| 2. הצגה מצוינת
 | |  | | ראיתי את ההצגה ביום שישי בערב, אווירה מצוינת על הבמה, אור בעיניים אצל כולם ומשחק מכל הלב, בייחוד הרשים אותי עומר עציון ומשחקו המצוין.
מומלץ לראות ובהחלט הצגה שווה.
הוסף תגובה | |  | |  |
| 1. כל הכבוד
 | |  | | ראיתי את ההצגה הראשונה ביום חמישי בערב.
אווירה כזאת של שחקנים עם אור בעיניים שפשוט הפציצו בלי הרף,לא ראיתי הרבה מאד זמן.
חברה צעירים ,עם רוח כל כך רעננה ,שעושים את האמנות שלהם.
לא הפסקתי לצחוק, בהחלט שווה צפייה!!
הוסף תגובה | |  | |  |
רונן רוקמן , (22/05/2004) |
|
|
|
|