|
|
 |
להקת המחול הקיבוצית |
 |
|
|
|
|
|
מצלמים ורוקדים – סדנת צילום מחול בנייד |
|
|
|
|
|
|
השילוב של מצלמת סמארטפון, רקדנים מקצועיים ואביב מתפרץ הם המתכון המושלם לבוקר חוויתי שכולו תנועה וצילום, שייערך בכפר המחול הבינלאומי בגעתון, ביתה של להקת המחול הקיבוצית.
יום שישי ה- 19/05/23 בשעה 10:00 נחדד מבט ופוקוס ונתכנס להדרכת צילום מקצועית וסשן צילומים של רקדני 'קיבוצית 2' בסטודיו ומחוצה לו. נלמד יחד איך לוכדים את הרגע, כיצד מקפיאים תנועה ומה נדרש כדי להעביר רגש וסיפור דרך התמונות. אחרי שנשחרר את העדשה ואת הגוף במפגש תנועה קצבי עם רקדני הלהקה (מתאים לכוווולם), נתכנס לחלקה האחרון של הסדנא – צפייה משותפת בתמונות שצילמתם, הכוונות וטיפים נוספים. לא נדרש ניסיון בצילום או בריקוד, מתאים גם לצלמים חובבים.
מנחה הסדנא: אופק רון כרמל, מורה דרך וצלם במגזין מסע אחר עורך סדנאות צילום מטיילות (ומרקדות) ברחבי הארץ.
תוכנית היום: 10:00 התכנסות ב'קפה בתנועה' שבכפר המחול הבינלאומי בקיבוץ געתון. זמן להתארגנות. 10:30 – 11:30 הדרכה וצילום: טיפים, טריקים ושיטות לצלם תמונות מדהימות המאופיינות בתנועה, באמצעות המצלמה שבנייד. לאחר ההדרכה, נצלם את רקדני 'קיבוצית 2', תוך כדי שהם רוקדים ומתאמנים. 11:30 חצי שעה של אנרגיה ותנועה בשלל סגנונות ומוזיקה קצבית. רקדני הלהקה ואתם, בחוויה מיוחדת ושוברת שגרה.. 12:10 הקרנת צילומי המשתתפים – תלווה בהכוונות וטיפים מקצועיים נוספים. 13:15 – סיום משוער
עלות- 110 ₪ למשתתף
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|