|
|
 |
טוקהאוס |
 |
|
|
|
|
|
איך לאכול את העולם (ולהשאיר אותו שלם)? |
|
|
|
|
|
|
כיצד האוכל שלנו מושפע מהתנאים הסביבתיים המשתנים בעולם? ואיך הדרך שבה המזון גדל ומיוצר משנה את הסביבה שבה אנחנו חיים? שלושה מדענים מתחומי עיסוק ומחקר שונים יציגו את הקשר המרתק בין מזון לסביבה ויעסקו, בין היתר, במחיר הסביבתי של מזון מן החי, בחוסר השקיפות של יצרני המזון, במזון מהונדס גנטית, בדרכים למנוע בזבוז מזון ופגיעה בסביבה ונקודת ממשק אחרות בין בטיחות מזון, בריאות וסביבה.
משתתפים: ד"ר חגית אולנובסקי – מומחית לניהול סיכוני בריאות וסביבה ויו"ר הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא. ד"ר חגי לוין - ראש מסלול בריאות וסביבה, בית הספר לבריאות הציבור של הדסה והאוניברסיטה העברית, מזכיר איגוד רופאי בריאות הציבור. ד"ר שי פליישון, עמית ממשק במשרד הכלכלה, יועץ מדעי לסמנכ"לית אסטרטגיה ותכנון מדיניות. אגרונום מוסמך מהפקולטה לחקלאות ודוקטור לביולוגיה מולקולרית ממכון וייצמן. הערב נערך במסגרת שיתוף פעולה בין האגודה הישראלית לאקולוגיה ולמדעי הסביבה וטוקהאוס
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|