|
|
 |
מתח/פעולה |
 |
|
|
|
|
Sherlock Holmes: A Game of Shadows |
שרלוק הולמס: משחק הצללים |
|
|
|
|
|
|
שחקניות: רוברט דאוני ג`וניור, ג`וד לאו, רייצ`ל מק`אדאמס, אדי מרסן |
הופעה ראשונה: 2011 ארץ מקור: ארה"ב
משך הופעה: 129 דקות
|
|
|
|
הסרט השני בסדרה (הראשון יצא ב-2009) אודות הבלש הידוע בעולם ועוזרו הנאמן. בעוד העזר שכנגדו ד"ר ווטסון מתחתן ומתכוון לפצוח בחיי משפחה שקטים יחסית, מכין לו שרלוק הולמס מנת אקשן בלתי מבוטלת.
מתברר שאת פקחותו ושנינותו של גיבורנו הבלש המתוחכם מאתגר פרופסור מוריארטי, סוג של גאון-נבל חדש. לא רק שהוא יריב אינטלקטואלי לפחות שווה כוחות להולמס, הוא גם אדם מרושע וחסר מצפון, מה שמעניק לו יתרון בולט על הבלש הידוע.
החקירה נעשית מסוכנת ומסכנת חיים כשהיא מובילה את הולמס ואת ווטסון אל מחוץ ללונדון, לרחבי אירופה, לצרפת, גרמניה ועד לשווייץ. מוריארטי הערמומי מצליח להקדים אותם בצעד אחד תוך שהוא טווה סביבו רשת של מוות והרס – הכל כחלק ממזימה גדולה יותר, שעלולה לשנות את מהלך ההיסטוריה ולטלטל ולהחריב את אירופה.
אנגלית, תרגום לעברית
ביקורות הסרט הראשון היה מקורי ומבריק. ההמשכון לא מתקרב לסטנדרטים האלה. ריצ'י אמנם משתמש באותה נוסחה אבל מסבך את העניינים עד כדי כך שקשה לעקוב אחריו. נחום מוכיח, הבמה
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|