|
|
 |
אורחים |
 |
|
|
|
|
|
גן הדובדבנים - תיאטרון מוסובייט |
|
|
|
|
|
|
בימוי: אנדריי קונצ`לובסקי עיצוב תלבושות: טמרה אשבה עיבוד: אלכסנדר צ`בסקי |
משחק: אלכסנדר דומוגרוב, יוליה ויסוצקיה, ויטלי קישצ`נקו, יוליה חלנינה, נטליה ודובינה, יבגני ראטקוב, , ולדימיר גוריושין, לריסה קוזנצובה, אלכסנדר בוברובסק אלכסנדרה קוזנקינה, אנטון אנוסוב, ולדיסלב בוקובין, , אדלינה מנצקנובה, רמונה חודורקאיטה נגנים: גנדי בוגדנוב, ויטלי גריצנקו, דמיטרי חבלב, מיכאיל פומיצ`ב, אנטולי דרמוב |
משך הופעה: שעתיים וחצי עם הפסקה
|
|
|
|
המחזה עוסק במשפחה אריסטוקרטית שהתרוששה, משפחת גאייב. המשפחה מנסה למנוע את הגזירה של מכירה פומבית של האחוזה ובה גן הדובדבנים. המשפחה מסרבת להצעה של לופאחין, שאביו היה צמית באחוזה, ואשר מעוניין לבנות במקום בתי קייט, היא מנסה למצוא פתרון אחר. למרות הסיום הטראגי ואובדן האחוזה, המחזה כתוב כקומדיה.
גן הדובדבנים נכתב על ידי אנטון צ'כוב בסוף ימיו. הוא התלוצץ ואמר שבזכות המחזה, חי עוד שלוש שנים תמימות. ולכן כתב את גן הדובדבנים כקומדיה. ההפקה של תיאטרון מוסובייט היתה מועמדת לפרס התיאטרון של העיתון קוסמוסול בכמה קטגוריות: "ההופעה הבימתית הטובה ביותר ", "השחקנית הטובה ביותר" (יוליה ויסוצקיה) ו"השחקן הטוב ביותר" (אלכסנדר דומוגרוב- גאייב).
הבמאי המשחק אנדריי קונצ'לובסקי זכה בפרס מגן התיאטרון בקטגוריית "הבמאי הטוב ביותר". עם הצגת גן הדובדבנים אנדריי קונצ'לובסקי משלים את בימוי טרילוגיית צ'כוב שלו עם ההצגות הדוד וניה, המצליחה באירופה ובארצות הברית, ושלוש אחיות.
 גן הדובדבנים, צילום: סרגיי פטרוב
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
|
|