|
|
|
הבלט הישראלי |
|
|
|
|
|
Written in The Sand |
הבלט הישראלי - כתוב בחול ועוד |
|
|
|
|
|
|
המופע מורכב משלוש יצירות :
כתוב בחול כוריאוגרפיה: ברטה ימפולסקי מוסיקה: קולאז` מתוך יצירותיהם של פרנץ ליסט וג`יאקינו רוסיני על ים ויבשה ועל מה שביניהם. התרחשויות של חוף.
אקסטה כוריאוגרפיה: ברטה ימפולסקי מוסיקה: לצלילי הקשה יצירתה של ברטה ימפולסקי מבטאת את רוח המאה ה-21, בשפת מחול קלאסית ובסגנון עכשווי ומגוון.מעגלי החיים, על עליותיהם ומורדותיהם, באים לידי ביטוי בהתאמה לקצב החיים בזמננו.
ני נע כוריאוגרפיה: ברטה ימפולסקי מוסיקה: קמיל סן-סאנס ברטה ימפולסקי על ני – נע: המוסיקה של סן-סנס העניקה לי השראה. הדחף הרומנטי והמרקם ההרמוני " של המוסיקה המחישו לי חזיון של רקדנים בתוך קליידוסקופ. תבניות וצורות המתנפצות לאין-ספור של צבעים והתרשמויות. " היצירה ני – נע . הוצגה בבכורה עולמית ממש בשנה האחרונה. יצירה סוחפת ומענינת.
מוסיקה: קולאז'' מתוך יצירותיהם של פרנץ ליסט וג''יאקינו רוסיני
עוד בתוכנית: ''באך דיוויז''ן'' ''Bach Divisions'' (כוריאוגרפיה: כריסטוף פסטור, מוסיקה: יוהאן סבסטיאן באך) וגראנד פה מתוך ''פקיטה'' Grand Pas from ''Paquita'' (כוריאוגרפיה: מריוס פטיפה, מוסיקה: לודוויג מינקוס)
|
|
|
מחיר |
|
עיר |
|
שם
האולם |
|
שעה |
|
יום |
|
תאריך |
|
|
|
תגובת גולשים (3 תגובות) | | | | הוסף תגובה לכל התגובות | | 3.
| | | | הייתי בהופעה והתאכזבתי..
חלק מהקטעים לא בוצעו באופן אחיד והיו הרבה טעויות מצד הרקדנים.. חוץ מזה היה מדהים ויפה!
הוסף תגובה | | | | |
| 2.
| 1.
| | | | שוב הבלט הישראלי מוכיח את עצמו!!!!!!!
פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!
הוסף תגובה | | | | |
|
|
|
|